Nog 3 weken …

Langzaam maar zeker zijn we de weken aan het aftellen. We hebben al veel gedaan. De planning is klaar: we vliegen op 12 april naar Toronto. We maken eerst een rondreis door Oost-Canada met een auto. Eind mei zijn we terug in Toronto. Dan nemen we de trein naar Vancouver. Die doet er zo’n 5 dagen over. We maken een tussenstop van 2 dagen in Winnipeg. Vanuit Vancouver maken we een rondreis door West-Canada, met ook nog een uitstapje naar Yellowstone Park in de Verenigde Staten. Op 10 augustus vliegen we terug. We blijven dan nog een paar dagen op IJsland en op 13 augustus komen we weer terug in Nederland.

Met het plannen hebben we al veel voorpret beleefd. Laat de reis maar beginnen. Nog 3 weken…

2 gedachtes over “Nog 3 weken …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s