Niagara Falls

Gisteren (zaterdag 15/4) hebben we onze auto opgehaald: een enorme Dodge Journey. Wel mooi rood. Vervolgens reden we in anderhalf uur naar de Niagara Falls. Helaas regende het daar een beetje, maar ja, nat word je er toch. Naarmate we dichterbij kwamen, vonden we de watervallen steeds spectaculairder. We zijn ook met een bootje tot vlak onder de waterval gevaren. Toen waren we écht nat. We hadden vooraf rode poncho’s gekregen, maar die hielpen niet.

DSC01693

DSC01697

DSC01709

Op de terugweg reden we – inmiddels in de zon – langs het Welland Canal. Dit kanaal verbindt het Eriemeer met het Ontariomeer. Een hoogteverschil van 100m wordt overbrugd door 8 sluizen. Bij sluis nr. 3 is een viewing platform en juist toen wij daar waren, kwam er een enorm schip de sluis in gevaren. Dat was heel indrukwekkend.

2 boten

Vandaag (Paaszondag 16/4) zijn we begonnen met een rondje hardlopen in de buurt. Na het paasontbijt hebben we in het zonnetje gewandeld langs het meer. Vanmiddag bezochten we de Hockey Hall of Fame en nu weten we alles over ijshockey en de Stanley Cup.

DSC01731

De échte Stanley Cup

Morgen gaan we Toronto verlaten en beginnen we aan onze rondrit door Oost-Canada.