Prijsvraag: de uitslag

Voor de uitslag en het verhaal … 

And the winner is: Annet! Zij kan over een maandje of twee de prijs in ontvangst nemen.

Petra heeft inderdaad een nieuwe bril. Niet geheel uit vrije wil.
De prijsvraag was misschien makkelijker geweest als we er nog een foto tussen hadden gezet:

Anderhalve week geleden vonden wij Petra’s bril in 3 stukken op de passagiersstoel. Over hoe dit heeft kunnen gebeuren tasten wij in het duister. Het feit dat Marion de enige is die tot dat moment die dag op die stoel had gezeten, is wel een belangrijke aanwijzing ….IMG_1326
Gelukkig hebben wij altijd voor noodgevallen een (oude) reservebril bij ons. Maar die bril was voor nog 2 maanden eigenlijk geen optie. Dus hebben we vorige week in Banff een opticien opgezocht. De opticien oordeelde dat de snelste oplossing zou zijn, om een montuur te vinden waar de glazen ingezet zouden kunnen worden. Zij nam vervolgens alle tijd om het gehele assortiment monturen in de winkel door te lopen. Zij vond drie exemplaren die misschien zouden passen. Petra koos daar de minst slechte uit. Toen de opticien de glazen er in ging zetten, bleken die tot haar verbazing perfect te passen. “Bang on!” bleef ze maar herhalen.
IMG_1328
En zo kwam het dat we na een half uurtje met een nieuwe bril weer buiten stonden. Hij lijkt natuurlijk erg op de vorige, want de vorm van de glazen is identiek.

5 gedachtes over “Prijsvraag: de uitslag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s